3 Temmuz 2009 Cuma

UNIROCK OPEN AIR 2009


İstanbul geçtigimiz yıl yeni bir festival ile tanıştı; UNIROCK OPEN AIR.

20-22 Haziran tarihleri arasında Parkorman`da düzenlenen ve aralarında TESTAMENT, OPETH, DARK TRANQUILLITY ve ORPHANED LAND gibi uluslararası metal müzik arenasının dev isimleriyle birlikte ülkemizden başta PENTAGRAM ve MALT olmak üzere toplamda 20 civarında grubun performans sergilediği UNIROCK OPEN AIR FESTIVAL, 10,000 kişiye yaklaşan katılımla kendi alanında bir rekora imza attı. UNIROCK FESTIVAL, yalnızca sahne alan grupların performanslarıyla değil aynı zamanda kurulan ses&ışık ve sahne sistemi, güvenlik, konaklama ve genel saha produksiyonuyle hard rock/heavy metal müziği temel alan organizasyonlar arasında yeni bir çığır actı.

Bir çok katılımcının `bugüne kadar düzenlenen en iyi metal müzik festivali` olarak nitelendirdiği UNIROCK FESTIVAL, 2009 yılında, 17-19 Temmuz tarihlerinde bu yıl yine dünyaca ünlü isimleri ağırlayacak. Su ana kadar UNIROCK FESTIVAL`DA sahne alması kesinleşen gruplar şu şekilde:

ARCH ENEMY
AMON AMARTH
KREATOR
PARADISE LOST
ROTTING CHRIST
FIREWIND
ve daha fazlası...

UNIROCK FESTIVAL, bu yıl İstanbul`un orta yerinde, Taksim, Beşiktaş ve Şişli`ye yürüyerek 10 dakika uzaklıkta bulunan KÜÇÜKÇİFTLİK PARK'ta gercekleşecek. Yaz sezonunda bircok farklı etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanan KUCUKCIFTLIK PARK, içinde yiyecek-içecek alanlarını ve katılımcıların festival boyunca iyi vakit gecirmelerini sağlayacak bircok aktiviteyi barındıran yaklaşık 10.000 kişi kapasiteli bir `ACIKHAVA MEKAN` halini alıyor.

Gelişmeler, mekan bilgisi, yiyecek-icecek fiyatlari ve sahne alacak diğer gruplar icin festivalin web sitesini ve myspace sayfasını takip edebilirsiniz. Indirimli biletler satista..

http://www.unirockfest.com
http://www.facebook.com/group.php?gid=49103892852
http://www.myspace.com/unirockopenairfestival

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder